Kabalista iekšējais darbs

“Grupas mērķis – 2”
Rabašs rakstā “Grupas mērķis – 2” raksta, ka cilvēks dzimis par mīlošu tikai pats sev un tāpēc nav spējīgs izdarīt ne mazāko kustību bez personīgā labuma.
Bet ja neatceļam egoistisko mīlestību mūsos, nav iespējams saplūst ar Radītāju – ar īpašību līdzību Viņam. Tāpēc nepieciešama grupa, kurā tiek saliktas kopā ikkatra vēlmes un spēki un katrs var izmantot šo milzīgo kopīgo spēku, lai atceltu savu egoistisko vēlmi, kura liedz viņam sasniegt mērķi, dēļ kura viņš dzimis. Logs uz jauno pasauli.
Radītājs – tas ir atdeves un mīlestības spēks, sevis paša atcelšana. Tāpēc man nepieciešama grupa – kā ārējais spēks, kurš darbojas kā svira, kura ļauj man mainīt savu dabu.
Kabalas grupa – garīgais pastiprinātājs
Grupa – tas ir garīgā modelis tavā priekšā. Tas dots tev materiālajā veidā, bet ar savu attieksmi pret to kā pret dvēseļu kopumu, nevis ķermeņu kopumu – mēs pārvēršam to garīgajā.
Atstājiet savus ēzeļus ganīties lejā
Lai sevi atceltu grupas priekšā, man jāredz biedra labās īpašības nevis trūkumi. Man jāredz viņā garīgais, dievisķais punkts:
1) Jo to vēlas Radītājs!
2) Viņš ir īpašs, dižens, tāpēc, ka viņā ir Radītāja daļa.
3) Viņš izredzēts būt par manu partneri garīgajā ceļā.
Radītājs to radot zināja, ka tikai ar viņu es varēšu sasniegt Viņu. Ieejas punkti garīgajā telpā. Punkti sirdī – Tas ir Radītājs katrā no mums! Un Viņš atrodas katrā pasaules cilvēkā! Bet kabalas grupas biedros Viņš atrodas atklāti, jo tas ir Viņš, kas tevi atveda pie viņiem, pie šiem garīgajiem punktiem, lai tu ar viņiem apvienotos un caur viņiem nonāktu pie Viņa.Tāpēc tev jābūt pateicīgam par to, ka tev dots tāds līdzeklis.

Avots krievu valodā

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: