Lūgšanas un kvēpināšanas manā iekšienē

Zoar, nodaļa “Vaera”, 126. p.: Sākumā rabīns Aha nodomāja, ka pilsētā sērga un tādēļ vajadzīga lūgšana, lai atgrieztu Nukvu žēlsirdības īpašībā. Un tāpēc viņš sacīja, ka viņiem vajag lūgt.
Bet kad viņš izdzirdēja par masu nāvēm, tas ir, kad viņam pateica, ka tāds un tāds ir miruši, bet tāds un tāds ir tuvu miršanai, tad viņš ieraudzīja, ka tā ir epidēmija.
Bet pret epidēmiju lūgšana veltīga, jo nespēs palīdzēt “saldinātā” žēlsirdības īpašība, jo nepieciešama tieši kvēpināšana, lai atklātu tajā vidējo līniju un iekļautu līnijas vienu otrā.

“Sērga” un “epidēmija”, kad vairums “miruši” un atrodas “tuvu miršanai” – šīs ir sajūtas cilvēka iekšienē, kurš jūt sevī daudzveidīgas īpašības un redz, cik lielā mērā ir neizlabots.
Bet ar šo “epidēmiju” cīnās tieši viedais cilvēkā, īpašā “rabīna Ahas” īpašība.
Katrs no Zoar radītājiem pauž no sevis augstākās īpašības noteiktu avotu, – un visas šīs īpašības- spēki atrodas manī, tāpat kā katras dvēseles iekšienē – un arī tavā! Mēs atrodamies hologrāfiskajā sistēmā, kur katrs iekļauts visos. Tapēc manā iekšienē atrodas arī rabīns Aha, kurš cīnās ar epidēmiju un daudzi sasirgušie: mirstošie un paliekošie dzīvot.
Man tikai jaiztēlojas – kur manā iekšienē viņi visi atrodas?! Kur ir tās visas īpašības – es vēlos tās sajust! Ja teic, ka esmu maza pasaule – tad kur tas viss manī atrodas? Es vēlos to atklāt!
Kad atklāšu šo realitāti, par kuru stāsta Zoar – es sākšu tajā dzīvot! Tāpēc vēlos sevi identificēt ar to – un ar šiem taisnajiem, un pat ar grēciniekiem, ar visiem!
Jo tas viss – mana pasaule, kura izpaužas manā dvēselē, kura patreiz pilnīgi slēpta. Ja kaut mazliet to atklāšu, tad sākšu sajust to, par ko runā Zoar.
Ja atklāšu sevi, es lasīšu un arvien vairāk jutīšu sevi, spēšu vairāk sev paskaidrot par sevi.
Bet patreiz Zoar mums ir pilnīgi necaurlaidīga. Mēs gaidām, lai gaisma uz mums iedarbotos un sāktu atklāt mums, pareizāk sakot, mūsos, jaunu realitāti.

Avots: http://www.laitman.ru/ezhednevny-urok/13985.html

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed