Ceļojums ar rabīnu Šimonu

Jautājums: Kāpēc Zoar Grāmatas autori pastāvīgi atkārto un skaidro vienu un to pašu? Vai tad nav pietiekami paskaidrot principu – un turpināt tālāk?
Kāpēc tik daudz jāraksta par mums jau saprotamām lietām – ka katrs elements sastāv no četrām daļām reizinātām ar trim līnijām, – kopā no divpadsmit daļām?
Atbilde: Atkārtojot savus skaidrojumus, Zoar autori dod iespēju tiem, kuri jau ieguvuši ekrānus un garīgās tilpnes (kelim), vienlaicīgi ar lasīšanu izpildīt visas darbības, kuras aprakstītas Grāmatā.
Tad cilvēks atklāj šīs darbības un izpilda tās kopā ar rabīnu Šimonu – tajā laikā, kad viņš rakstīja Zoar. Jo garīgajā nav laika. Tāpēc viņš savienojas ar autoru, paņem to aiz rokas kā bērns pieaugušo un iet kopā ar viņu.
Tādā veidā rabīns Šimons ved cilvēku sev līdzi, demonstrējot un skaidrojot viņam visas darbības un īpašības vienu aiz otras, atkal no jauna atkārtojot tās pašas darbības dažādās vietās.
Kāpēc? Tāpēc, ka katrreiz mums nepieciešams izlabot vēl kaut kādu īpašību mūsu vēlmes baudīt iekšienē.
Mums šķiet, ka jau pietiekami, cik reižu var atkārtot vienu un to pašu – jo mums nav zināšanu un sajūtas, ka tas nav viens un tas pats.
Vārdi un nosaukumi – it kā tie paši, bet katrreiz tie ir jauni iekšējie formulējumi. Tāpēc mums vienkārši tikai jāplūst pa straumi kopā ar Zoar Grāmatas autoriem cenšoties pēc iespējas vairāk savienoties ar viņiem un saprast, kas notiek.

Avots: http://www.laitman.ru/duhovnaya-rabota/13897.html

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: