No mūsu tikšanās atkarīga visas pasaules nākotne

Jautājums: Ko tad būtībā ietver šī metodika, kuru vēlaties nodot visai pasaulei?
Atbilde: Tā ir metodika – kā mums pareizi organizēt cilvēku sabiedrību.
Patreiz tā ir sašķelta un jūt nepieciešamību apvienoties. Bet tai nav metodikas, pēc kuras var sasniegt šo apvienošanos.
Visi saprot, ka mūsu egoisms mūs iznīcina un mums nav kurp tālāk iet, nav atlicis nekādu metodiku.
Jo visas mūsu vēstures, visa noietā ceļa rezultātā mēs sapratām, ka neko nespējam izdarīt ar cilvēka dabu.
Visi pētījumi pierāda, ka mēs – pilnīgi egoisti un katrs domā tikai par sevi.
Tādā veidā mēs vairs nevaram virzīties tālāk uz priekšu. Tas viss nepārtraukti pieaug, bet mēs dzīvojam pasaulē, kur visiem jabūt saistītiem kopā, daba iespiež mūs šajās spīlēs. Turpretim mēs tiecamies maksimāli atdalīties.
Un nav mums nekādas iespējas sabalansēt šos divus, viens otram pretējus spēkus: mūsu ego, kurš mūs attālina vienu no otra un dabas spēku, kurš saspiež un saslēdz mūs visus kopā, it kā cietumā.
Mēs it kā atrodamies vienā istabā, cilvēki, kuri nīst viens otru. Situācija kļūst nepanesama un nav skaidrs, ko darīt tālāk?!
Cilvēce to pakāpeniski atklāj. Bet no otras puses, atklājas kabalas zinātne – metodika, kura piedāvā atrisināt šo pretrunu un novest to līdz pilnībai. Tas iespējams tikai ar blakus – augstākā spēka palīdzību, kurš neatrodas mūsu realitātes plaknē.
Jums tas šķiet nereāls, jo mūsu stāvokļa labošanas spēks nav no šīs pasaules, tomēr mēs varam to atklāt un izmantot tāpat, kā arī citus dabas spēkus, kuri mums nebija zināmi, bet mēs tos apguvām un izmantojam!

Avots: http://www.laitman.ru/crisis/13452.html

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Iepriekšējā ziņa: