Trimdā – visa cilvēce

Šodien cilvēce ļoti pietuvinājusies iziešanai no Ēģiptes. Vairums cilvēku sajūt revīzijas nepieciešamību, dzīves vērtību un jaunu prioritāšu izvērtēšanu.
Katram cilvēkam jāveic savs personīgais aprēķins – kādēļ viņš dzīvo un kāpēc. Protams, dzīvē ir situācijas, kad cīņa par eksistenci, par izdzīvošanu apslāpē šos jautājumus.
Jo jautājums par dzīves jēgu parasti rodas, kad cilvēks jūt, ka sasniedzis “visu” šajā dzīvē, nav svarīgi, kādā līmenī un jautājums, kurš paceļas viņā, – augstāks par šo dzīvi.
Mēs redzam, ka šis jautājums jau aizņem plašas cilvēku masas. Pamatā tas neapzināti “urbj” mūs no iekšienes.
Tāpēc notiek kabalas zinātnes izplatīšana – skaidrojumi par laikmetu, par to, kas notiek, kāpēc arvien vairāk cilvēku sirgst ar depresiju, izdara pašnāvību, lieto narkotikas, šķiras, kāpēc vēršas plašumā terorisma vilnis, kāpēc rodas un neliek mierā jautājums par dzīves jēgu, kur aizbēgt no šiem jautājumiem ar personīgā psihologa palīdzību, kas notiek ar mūsu bērniem…
Skaidrojuma rezultātā cilvēkam jāsaprot, ka notiekošais nāk no dabas, un mēs nespēsim to atstāt.
Cilvēce neapzināti gatavo sevi augšupejai uz jauno laikmetu. Ar ciešanām vai apzināti tiekties pēc saiknes, lai apvienotos vienā garīgajā tilpnē (kli) kā tas paredzēts dabā, kur sajutīs mūžīgu un absolūtu dzīvi.

Avots: http://www.laitman.ru/crisis/11997.html

Diskusijas | Share Feedback | Ask a question




"Kabala un dzīves jēga" Komentāri RSS Feed

Nākamā ziņa: